Gastenboek

Schrijf een bericht voor ons gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht!
Uw e-mail adres zal niet getoond worden op de site.
We behouden ons het recht om uw reactie te verwijderen, niet te publiceren.
16 berichten.
Annejet
Net terug van een heerlijk weekendje Wolfsfeld. We waren met 10 volwassen en 7 kinderen. We hebben ons ondanks wat minder weer, super vermaakt! Vooral de veldschuur was erg leuk voor jong en oud! Ook het huis is netjes en gezellig ingericht. Wat ons betreft zeker een aanrader!!
Edwin Krukkert
In het Weekend 19-20/10 te gast geweest met 10 volwassenen en 9 kinderen. Open haard brande en huis was gezellig en slaapkamers netjes en schoon en de bedden opgemaakt, verder voldoende en schoon sanitaire voorzieningen. Iedereen heeft goed geslapen en zich goed kunnen vermaken. Op de zaterdag naar het tropisch bad geweest, een aanrader.
Opvang en rondleiding door het huis was zeer goed. Nadien nog contact gehad en dit probleem werd direct opgelost, super!! De mogelijkheden om de ruimte (schuur) zelf in te richten (kaarttafel voor de haard) was super.
Het is een aanrader voor een mooi weekend voor een mooie prijs.
Gert van der Lugt
In het weekend van 20-23 september hebben wij met 12 volwassenen en 10 kinderen op Wolfsfeld verbleven. De ontvangst was hartelijk en de locatie, zowel van binnen als buiten, fantastisch. Van binnen ruim, goed schoon en van alle gemakken voorzien. Om de boerderij heen alle ruimte en voorzieningen voor vermaak voor jong en oud. Een onvergetelijk weekend en een onvergetelijke locatie waar we zeker nog eens terug zullen komen.
Ook de bbq is zeker een aanrader!
Fam Valkenburgh
Wij hebben het pinksterweekend in mei 2013 verbleven op het Wolfsfeld. Wat een heerlijke plek om te zijn. Speelgoed voor elke leeftijd binnen en buiten. Een fijne tuin om in te verblijven en een fantastische veldschuur! Hier binnen hebben wij heel wat uurtjes doorgebracht. Terwijl de houtkachel branden vermaakten iedereen zich aan de pooltafel, tafeltennistafel, sjoelbak etc en natuurlijk de grote picknicktafel. De barbecue was super. Kortom alles is prima geregeld. De boerderij is erg mooi ingericht, de tuin erom heen heerlijk, het bos in de buurt, de reeën en hazen als buren, wie wil dat nou niet.
De buitenbar is werkelijk ongekend. Ondanks dat het weer wat minder was kon ook daar de houtkachel aan en werd het laat.....
De hartelijke attenties bij aankomst werden door ons zeer gewaardeerd.
Het hele weekend was een feest, mede dankzij deze geweldige boerderij!
Namens ons allemaal heel erg bedankt!!!
Bert en Els
Wij hebben de midweek van 15 tot 20 okt 2012 met onze kinderen en kleinkinderen (20 personen) op wolfsfeld doorgebracht. Wij willen jullie hartelijk danken voor de mogelijkheid om deze mooie locatie te mogen huren. Het was fantastisch. Alles was aanwezig. De kinderen en kleinkinderen hebben genoten. Voor herhaling vatbaar.
Fam Meelker
We hebben in het weekend van 15 september 2012 op deze geweldige locatie ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd met 8 volwassen en 5 kinderen. Hebben genoten van de locatie, de buitenbar, catering enz. Ook in de omgeving hebben de kleinkinderen volop genoten van het Ponyhof en dierenpark. Ook dank aan Rene voor de goede zorgen. Jan en Elly Meelker Baarle-Nassau