Gastenboek

Schrijf een bericht voor ons gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht!
Uw e-mail adres zal niet getoond worden op de site.
We behouden ons het recht om uw reactie te verwijderen, niet te publiceren.
16 berichten.
Rijk en Wilma van Beek, uit Andijk.
Wij hebben afgelopen weekend onze 50jarige huwelijk feest gevierd met onze kinderen en kleinkinderen. En waren zeer tevreden alles was aanwezig in het huis gewoon echt compleet toppie. Zaterdag met de huifkar na de wijnproeverij en daarna feest gemaakt in de buiten schuur.We hadden vlees besteld via Rene voor de barbecue dat was geweldig. Zondag met ze alle na het wild dierenpark, ook dat was op advies van Rene top. Wij hadden een mooi weekend gehad met een afsluit Chinees eten. Dit verdiend dikke tien.
Rudy + Ties
begin April 2022 weekend op het Wolfsfeld gehad met onze vriendengroep.
We waren met 13 personen en alle bedjes waren opgemaakt ( 19 zelfs ).
Ondanks het koude weer hebben we ons prima vermaakt mede omdat er onbeperkt hout gestookt kon worden.
Via Rene hadden we BBQ geregeld van de slager uit het dorp en dat waren flinke stukken vlees , we hebben grote eters maar echt meer dan genoeg.
in de buitenbar hebben we helaas door de vrieskou niet veel gezeten maar de spellenruimte met tafelvoetbal , biljart en airhocky was ideaal met de houtkachel tot in de vroege uurtjes.
Als uitstapje zijn we naar de wijngaard Monfertland geweest een echte aanrader, eigenaar Leon geeft je een mooie rondleiding en de proeverij is erg gezellig zelfs als je niet van wijn houd. Rene had als transport een huifkar geregeld , Theo heeft ons veilig heen en terug gebracht. Ook de Chinees is erg goed en komt gratis thuisbezorgen op het Wolfsfeld en zogauw de buikjes vol zijn halen ze weer op.
Mooie locatie , vriendelijke eigenaars , genoeg stookhout , prachtig huis ( waar we door de speelhal amper zijn geweest ). Wildpark met Ranger als gids was ook de moeite waard.
Ernie vos
Vanmiddag terug gekomen van een heerlijk weekend we zijn met 8 volwassenen en 6 kids
Er is veel te doen kan heerlijk wandelen fietsen
In de schuur is een gezellig borreltje en kan je biljarten
Voetbal spel
In de tuin staat een heerlijk tuinhuis in het midden kachel en bar
We hebben gelijk maar voor de derde keer geboekt
Nico Bosscha, namens familie Bosscha
Beste René en Weronika,

We zijn net weer terug van ons derde Wolfsfeld familieweekend! Wat hebben we met elkaar genoten van jullie prachtig gelegen en prima uitgeruste huis. Zo knus en gezellig en ook zo compleet! Heerlijk dat je bedje is opgemaakt en dat er volop handdoeken in de kast liggen. We waren verrast omdat er veel was aangepast sinds onze vorige keer (2017). Een nieuwe keuken, de prachtige veldschuur (met pool en tafelvoetbal!) en de buitenbar die nu helemaal voorzien van glazen panelen die je open/dicht kunt schuiven!
Het was bovendien prachtig weer. De slager bracht weer super vers en kwalitatief prima vlees. Ook de chinees uit Gendringen was weer uitstekend. Kortom: Hartelijk dank en graag weer tot een volgende keer!!
Gerda van Beek
65 worden en dat vieren met alle kinderen en kleinkinderen: in totaal 19 man. Wat een feest. En dat we dat op 't Wolfsfeld konden doen, maakt dat feest compleet. Want wat een geweldige locatie. Een prachtig huis, alles perfect verzorgd en volop ruimte. Super. We hebben genoten: de kleintjes van de zandbak, de trampoline en het speeltoestel, de groteren van de tafeltennis, het biljart, de tafelvoetbal. Met elkaar een wandeling door de prachtige omgeving. Een barbecue met heerlijk vlees van de plaatselijke slager. 's Avonds bij open houtvuur. Heerlijk. Kortom: we hebben genoten. Onze hartelijke dank.
Vriendengroep vanMourik
Net terug van ons tweede weekend in de boerderij ennhet was weer super
De slagermhad weer heerlijk vlees voor ons bereid en de barbecue die jullie bij het huis hebben is geweldig.
Dit keer was 1 van de hoogtepunten het Vogelschieten wat we via restaurant Hal in Voorst hadden geboekt een echte aanrader!!!!!
Heerlijk dat in jullie boerderij alles voorhanden is handokken,theedoeken,maar ook in de keuken grijp je nooit mis kortom een geweldig huis waar we graag nog een keer terug komen
De kruisjes.
We hebben erg genoten van huis met het erf. Heerlijk zoveel ruimte en speelplezier!. Voor jong en oud. Alles was er ruim voldoende. Geweldig!.
Voor het jongetje van 6 was het maar een moeilijk afscheid. " ik wil niet weg, ik wil hier dood gaan" .
Fam. Bijl / Fam. de Heer
Beste René en Weronika, net terug van een heerlijk familie weekend met 10 volwassenen en 7 kinderen op jullie boerderij. Na het lezen van de reviews die geschreven zijn moeten wij ons ook aansluiten met alleen maar lof over de locatie. Niets teveel gezegd over de kwaliteit van het BBQ-vlees. Super!!!!! We hebben alweer voor volgend jaar geboekt 8) 😉
Richard de Boer
Beste Rene en Weronica,

Ik (wij) willen jullie bedanken voor de gastvrijheid in jullie super mooie vakantie woning.
Wij gaan al 20 jaar (weekendjes) weg met onze vriendengroep maar dit weekend staat denk ik bij een hoop mensen boven aan het lijstje.

Het verblijf is zeer mooi en luxe ingericht.

We hebben geen gebruik gemaakt van de mooi ingerichte schuur ivm het mooie weer wat we hebben gehad tijdens ons weekend maar in de winter is dit een mooi alternatief voor de buitenbar.

We hebben alle avonden heerlijk genoten bij het haardvuur in de buitenbar.

Het barbecue vlees wat we via jou hebben geregeld was geweldig.

Het voetgolf wat we bij golfclub 't Lohr hebben gedaan was ook erg leuk om te doen.

We zijn er allemaal over eens dat we zeker nog een keer terug gaan komen.

Groetjes Richard
"Vriendenweekend 2014"
Kees
hoi
bedankt voor de leuke vakantie op deze toplocatie

echt super

groeten kees :p