Gastenboek 2017-12-06T14:34:31+01:00

Gastenboek

Schrijf een bericht voor ons gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht!
Uw e-mail adres zal niet getoond worden op de site.
We behouden ons het recht om uw reactie te verwijderen, niet te publiceren.
12 berichten.
Vriendengroep vanMourik
Net terug van ons tweede weekend in de boerderij ennhet was weer super
De slagermhad weer heerlijk vlees voor ons bereid en de barbecue die jullie bij het huis hebben is geweldig.
Dit keer was 1 van de hoogtepunten het Vogelschieten wat we via restaurant Hal in Voorst hadden geboekt een echte aanrader!!!!!
Heerlijk dat in jullie boerderij alles voorhanden is handokken,theedoeken,maar ook in de keuken grijp je nooit mis kortom een geweldig huis waar we graag nog een keer terug komen
De kruisjes.
We hebben erg genoten van huis met het erf. Heerlijk zoveel ruimte en speelplezier!. Voor jong en oud. Alles was er ruim voldoende. Geweldig!.
Voor het jongetje van 6 was het maar een moeilijk afscheid. " ik wil niet weg, ik wil hier dood gaan" .
Fam. Bijl / Fam. de Heer
Beste René en Weronika, net terug van een heerlijk familie weekend met 10 volwassenen en 7 kinderen op jullie boerderij. Na het lezen van de reviews die geschreven zijn moeten wij ons ook aansluiten met alleen maar lof over de locatie. Niets teveel gezegd over de kwaliteit van het BBQ-vlees. Super!!!!! We hebben alweer voor volgend jaar geboekt 8) 😉
Richard de Boer
Beste Rene en Weronica,

Ik (wij) willen jullie bedanken voor de gastvrijheid in jullie super mooie vakantie woning.
Wij gaan al 20 jaar (weekendjes) weg met onze vriendengroep maar dit weekend staat denk ik bij een hoop mensen boven aan het lijstje.

Het verblijf is zeer mooi en luxe ingericht.

We hebben geen gebruik gemaakt van de mooi ingerichte schuur ivm het mooie weer wat we hebben gehad tijdens ons weekend maar in de winter is dit een mooi alternatief voor de buitenbar.

We hebben alle avonden heerlijk genoten bij het haardvuur in de buitenbar.

Het barbecue vlees wat we via jou hebben geregeld was geweldig.

Het voetgolf wat we bij golfclub 't Lohr hebben gedaan was ook erg leuk om te doen.

We zijn er allemaal over eens dat we zeker nog een keer terug gaan komen.

Groetjes Richard
"Vriendenweekend 2014"
Kees
hoi
bedankt voor de leuke vakantie op deze toplocatie

echt super

groeten kees :p
Reinard Schreurs
21 tot 24 februari op bezoek geweest met 21 personen. Wat een mooie locatie om bv. een familieweekend te houden. We hebben genoten van het huis, de verwarmde schuur met biljart, tafeltennistafel, sjoelbak ed. De omgeving is ook prachtig, lekker wandelen in de bossen. Het wildpark is een aanrader en het geleverde bbq-vlees smaakte uitstekend.
Een aanrader voor iedereen die een ontspannen weekend of week op een mooie loactie wil verblijven!!!
Annejet
Net terug van een heerlijk weekendje Wolfsfeld. We waren met 10 volwassen en 7 kinderen. We hebben ons ondanks wat minder weer, super vermaakt! Vooral de veldschuur was erg leuk voor jong en oud! Ook het huis is netjes en gezellig ingericht. Wat ons betreft zeker een aanrader!!
Edwin Krukkert
In het Weekend 19-20/10 te gast geweest met 10 volwassenen en 9 kinderen. Open haard brande en huis was gezellig en slaapkamers netjes en schoon en de bedden opgemaakt, verder voldoende en schoon sanitaire voorzieningen. Iedereen heeft goed geslapen en zich goed kunnen vermaken. Op de zaterdag naar het tropisch bad geweest, een aanrader.
Opvang en rondleiding door het huis was zeer goed. Nadien nog contact gehad en dit probleem werd direct opgelost, super!! De mogelijkheden om de ruimte (schuur) zelf in te richten (kaarttafel voor de haard) was super.
Het is een aanrader voor een mooi weekend voor een mooie prijs.
Gert van der Lugt
In het weekend van 20-23 september hebben wij met 12 volwassenen en 10 kinderen op Wolfsfeld verbleven. De ontvangst was hartelijk en de locatie, zowel van binnen als buiten, fantastisch. Van binnen ruim, goed schoon en van alle gemakken voorzien. Om de boerderij heen alle ruimte en voorzieningen voor vermaak voor jong en oud. Een onvergetelijk weekend en een onvergetelijke locatie waar we zeker nog eens terug zullen komen.
Ook de bbq is zeker een aanrader!
Fam Valkenburgh
Wij hebben het pinksterweekend in mei 2013 verbleven op het Wolfsfeld. Wat een heerlijke plek om te zijn. Speelgoed voor elke leeftijd binnen en buiten. Een fijne tuin om in te verblijven en een fantastische veldschuur! Hier binnen hebben wij heel wat uurtjes doorgebracht. Terwijl de houtkachel branden vermaakten iedereen zich aan de pooltafel, tafeltennistafel, sjoelbak etc en natuurlijk de grote picknicktafel. De barbecue was super. Kortom alles is prima geregeld. De boerderij is erg mooi ingericht, de tuin erom heen heerlijk, het bos in de buurt, de reeën en hazen als buren, wie wil dat nou niet.
De buitenbar is werkelijk ongekend. Ondanks dat het weer wat minder was kon ook daar de houtkachel aan en werd het laat.....
De hartelijke attenties bij aankomst werden door ons zeer gewaardeerd.
Het hele weekend was een feest, mede dankzij deze geweldige boerderij!
Namens ons allemaal heel erg bedankt!!!